KÜLFÖLD
Emelkedéssel zártak a New York-i tőzsde főbb mutatói
Emelkedéssel zártak hétfőn a New York-i értéktőzsde irányadó mutatói.
Izrael felgyorsítja a segélyszállítmányok biztonsági átvilágítását
Izrael hétfőn bejelentette, hogy felgyorsítja a Gázai övezetbe küldött segélyszállítmányok biztonsági átvilágítását a térségbe érkező humanitárius segély növelése érdekében.
Folytatódtak a légicsapások és a heves harcok a Gázai övezetben
Folytatódtak a légicsapások és a heves harcok hétfőn a Gázai övezetben a Hamász iszlamista palesztin szervezet és az izraeli hadsereg között.
Több mint kéttucatnyi roham visszaveréséről számolt be az orosz védelmi minisztérium
Négy frontszakaszon 27 ukrán rohamot vertek vissza orosz erők az elmúlt nap folyamán, a harcokban mintegy 570 ukrán katona esett el, vagy sebesült meg – közölte az orosz védelmi minisztérium hétfői hadijelentésében.
Tíz év után véget ért az ENSZ békefenntartó missziója Maliban
Az ENSZ hétfőn befejezte mali békefenntartó misszióját (MINUSMA) a bamakói kormány júniusi rendelkezésének és az ENSZ Biztonsági Tanácsa döntésének megfelelően.
Uniós biztos: A jövő évi EP-választásokon a hangsúly a részvételen és polgárok elkötelezettségén lesz
A jövő évi európai parlamenti választásokon a hangsúlyt a részvételre és a polgárok elkötelezettségére helyezzük – jelentette ki Paolo Gentiloni uniós biztos hétfőn Strasbourgban.
A francia nemzetgyűlés elutasította a kormány új bevándorlási törvénytervezetét
Elfogadta hétfőn a francia nemzetgyűlés a Zöldek indítványát a kormány új bevándorlási törvénytervezetének elutasításáról még azelőtt, hogy megkezdődött volna a javaslatról a kéthetesre tervezett vita.
A szlovák fuvarozók megújították kamionosblokádjukat az ukrán határnál
A szlovákiai fuvarozók december elsején kezdték meg blokádjukat a szlovák-ukrán határon, titlakozásul az ellen, hogy egy európai uniós rendelkezés értelmében – más kelet-európai fuvarozókkal együtt – versenyhátrányba kerültek az ukrán fuvarozókkal szemben.
Magasabb bérekért tüntettek Romániában
A rendőrök szerint a kormány „csúfot űz” belőlük azzal, hogy január elsejétől mindössze 5 százalékkal emeli meg a közszférában dolgozók, köztük a belügyi alkalmazottak bérét.
Origo: Zelenszkij bizalmasan üdvözölte Soros Alexet Kijevben
Az Origo szerint jól látható, hogyan „hajbókolt” Volodimir Zelenszkij Alexander Soros előtt.
2023. december 12. kedd, Gabriella napja
Élő adás
Nézze élőben a Magyar Televízió csatornáit, vagy hallgassa kedvenc rádió csatornáját!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nézem meg