BELFÖLD
Visszavásárolta az Erste a magyar leánybankjában az EBRD tulajdonrészét
Az Erste Group Bank AG hétfőn visszavásárolta az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) 15 százalékos tulajdonrészét az Erste Bank Hungary Zrt.-ben - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján hétfőn közzétett tájékoztatásban.
Baleset miatt késnek a vonatok
Akár másfél órával is hosszabb lehet a menetidő.
Illegális bádogváros Budapest közepén – elképesztő állapotok uralkodnak Rákosrendezőn
A kormány azt tervezi, hogy Rákosrendezőn indítaná el Magyarország legnagyobb ingatlanfejlesztését. Karácsony Gergely főpolgármester tiltakozik a tervek ellen, pedig korábban ő is magasházakat építtetett volna a területre. 
Volánbusz: A vártnál kisebb volt a sztrájk támogatottsága
A Volánbusz munkavállalóinak óriási többsége nem támogatta a munkabeszüntetést, a sztrájkban a teljes dolgozói állománynak mindössze a 14 százaléka vett részt.
Lánszki Regő: A Magyar Építészeti Központ kulturális irányítótoronnyá válhat
A Magyar Építészeti Központ és Múzeum közös háza lesz az építészeknek és remélhetőleg hamar kulturális irányítótoronnyá tud válni – fogalmazott Lánszki Regő országos főépítész, az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) építészeti államtitkára, a Bíráló Bizottság társelnöke az építészeti intézmény tervezésére kiírt pályázat eredményhirdetésén.
A Nobel-díjas Krausz Ferenc is felajánlást tett a Jónak lenni jó! idei kampányában
Folyamatosan érkeznek a tárgyi felajánlások a Jónak lenni jó! kampányába.
Josep Borrell: Szankciók bevezetését javasolja az EU az „erőszakos telepesekkel” szemben
Josep Borrell a tagországok külügyminisztereinek tanácskozását követően tartott sajtótájékoztatón közölte, hogy az EU az izraeli telepesek által a palesztinok ellen elkövetett erőszakos támadások leállítására szólít fel.
GFM: Nagy Márton a Continental vezetőivel egyeztetett
Nagy Márton a Continental vezetőivel egyeztetett, és egyértelműen kijelentette, hogy a magyar álláshelyek a magyaroké – közölte a Gazdaságfejlesztési Minisztérium (GFM) hétfőn az MTI-vel.
Karikó Katalin elárulta, mit mondott neki magyarul a svéd királyné a Nobel-díjátadón
Vasárnap, Alfred Nobel halálának évfordulóján két magyarnak, Karikó Katalinnak és Krausz Ferencnek is átadták Stockholmban az idei Nobel-díjakat. Karikó Katalin a díjátadó ünnepség után nyilatkozott a közmédiának.
Külügyi intézet: Időszerűtlen lenne Ukrajna EU-csatlakozási tárgyalásának megkezdése
A szakértők megállapították, hogy még azon a négy területen is visszalépés történt, ahol a bizottság megállapította az előírt feltételek teljesítését.
2023. december 11. hétfő, Árpád napja
Élő adás
Nézze élőben a Magyar Televízió csatornáit, vagy hallgassa kedvenc rádió csatornáját!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nézem meg